0 € deri 2,000,000 €

More Search Options

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options
Ne gjetëm 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet

HAPI TË GJITHA DYERT E SHKODRËS

Shkodra ofron 5 zona kryesore banimi për t’iu përshtatur preferencave tuaja: qyteti me historikun e tij; fshatrat dhe rrethinat me bukuritë e tyre natyrore; zonat malore me Bogën dhe Thethin freskues; vija bregdetare relaksuese dhe zona e liqenit të Shkodrës me Shirokën, Zogaj dhe malin e Taraboshit.

Zonat malore

0 Listimet

Qyteti

76 Listimet

Liqeni

0 Listimet

Vija bregdetare

32 Listimet

LISTIMET E FUNDIT

Përshkrimet e hollësishme të pronave lejojnë një përzgjedhje të mirë, duke shmangur kërkimet e panevojshme.

Apartament 1+1 në shitje te Bexhisteni

60,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e VI të banimit në një pallat me adresë [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e VI të banimit në një pallat me adresë [më shumë]
11 104,00 m2informacion i plotë

Apartament 1+1 për shitje në Xhabiej

44,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Xhabiej, pranë rrugës kryesore. Apartamenti ka si [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Xhabiej, pranë rrugës kryesore. Apartamenti ka si [më shumë]

Apartament 1+1 për shitje në Tophanë

22,350 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në rrugën “Eqerem Çabej”, Tophanë. Apartamenti ndodh [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në rrugën “Eqerem Çabej”, Tophanë. Apartamenti ndodh [më shumë]

Dyqan në shitje në Velipojë

142,800 €
Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 119 m² në katin e parë në Velipojë. Sipërfaqja e dyqanit pë [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 119 m² në katin e parë në Velipojë. Sipërfaqja e dyqanit pë [më shumë]

Dyqan në shitje në Velipojë

152,320 €
Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 108.8 m² në Velipojë. Ambienti ndodhet në katin e parë të p [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me sipërfaqe 108.8 m² në Velipojë. Ambienti ndodhet në katin e parë të p [më shumë]

Hotel për shitje në Velipojë

160,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje me çmim okazion një hotel 3-katësh në Velipojë, të ndodhur në rrugën nr.10, pas rr [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje me çmim okazion një hotel 3-katësh në Velipojë, të ndodhur në rrugën nr.10, pas rr [më shumë]
1214 187,00 m2informacion i plotë

Listat vlerësuese