Kliko për të zmadhuar
Duke kërkuar...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
hape hartën
Shiko Harta rrugore Sateliti Hibrid Terreni Vendndodhja ime Pamje e plotë Më përpara Tjetra
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet
Rezultatet e kërkimit tuaj

Na kontaktoni

Sun Real Estate

Shkoder, Albania

Shkodra ofron 5 zona kryesore banimi për t’iu përshtatur preferencave tuaja: qyteti me historikun e tij; fshatrat dhe rrethinat me bukuritë e tyre natyrore; zonat malore me Bogën dhe Thethin freskues; vija bregdetare relaksuese dhe zona e liqenit të Shkodrës me Shirokën, Zogaj dhe malin e Taraboshit.

Na kontaktoni

Listat vlerësuese