Kliko për të zmadhuar
Duke kërkuar...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
hape hartën
Shiko Harta rrugore Sateliti Hibrid Terreni Vendndodhja ime Pamje e plotë Më përpara Tjetra

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options
Ne gjetëm 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet

Prona të listuara nëShkodër

Qira

Hyrje 2+1 me qira te Spitalet

320 €
Sun Real Estate ofron me qira një hyrje në kat të dytë të një shtëpie private. Banesa ka një sipërfaqe prej 85 m² d [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një hyrje në kat të dytë të një shtëpie private. Banesa ka një sipërfaqe prej 85 m² d [më shumë]
Shitje

Biznes në shitje në Pedonale

30,000 €
Ambienti ndodhet në katin e dytë me një sipërfaqe prej 170 m² . Ka një ndërtim shumë cilësor, bashkëkohor dhe total [më shumë]
Ambienti ndodhet në katin e dytë me një sipërfaqe prej 170 m² . Ka një ndërtim shumë cilësor, bashkëkohor dhe total [më shumë]

Tokë në shitje në Kuç

25,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë te rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë te rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. [më shumë]

Ambient biznesi me qira

700 €
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m² në katin e dytë dhe me adresë: rruga “Revoluc [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m² në katin e dytë dhe me adresë: rruga “Revoluc [më shumë]

Ambient biznesi me qira pranë shkollës “Pash...

650 €
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m² e pozicionuar në katin përdhe të ndërtesës dh [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m² e pozicionuar në katin përdhe të ndërtesës dh [më shumë]

Objekt biznesi me qira në qendër të Shkodrës

640 €
Sun Real Estate ofron me qira një objekt biznesi i cili ka qenë i përdorur më parë si lokal. Ambienti ka një sipërf [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një objekt biznesi i cili ka qenë i përdorur më parë si lokal. Ambienti ka një sipërf [më shumë]
  • Advanced Search

    0 € deri 1,500,000 €

    More Search Options

Listat vlerësuese