Zonat malore

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options
Ne gjetëm 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet

Prona të listuara nëZonat malore

Tokë për shitje në Bogë

40,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 3135 m² dhe me adrese në Bogë, rrugës për Theth. [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 3135 m² dhe me adrese në Bogë, rrugës për Theth. [më shumë]

Tokë në shitje në Vermosh

60,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Vermosh, afër doganës. Toka ndodhet në buzë të rrugës dhe ka sipërfaqe [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Vermosh, afër doganës. Toka ndodhet në buzë të rrugës dhe ka sipërfaqe [më shumë]

Shtëpi private në shitje në Bogë

78,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe në fshatin Bogë që ndodhet rrugës për në Theth. Pron [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe në fshatin Bogë që ndodhet rrugës për në Theth. Pron [më shumë]
21 300,00 m2informacion i plotë

Tokë për shitje në Theth

75,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 1515 m² dhe me adresë në zonën turistike të Thet [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 1515 m² dhe me adresë në zonën turistike të Thet [më shumë]
  • Advanced Search

    0 € deri 1,500,000 €

    More Search Options

Listat vlerësuese