Kliko për të zmadhuar
Duke kërkuar...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
hape hartën
Shiko Harta rrugore Sateliti Hibrid Terreni Vendndodhja ime Pamje e plotë Më përpara Tjetra

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options
Ne gjetëm 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet

Prona të listuara nëQendër

Apartament 1+1 për shitje tek ish-5 Heronjtë

51,240 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 85.4 m², me vendndodhje tek ish-5 Heronjtë. Aparta [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 85.4 m², me vendndodhje tek ish-5 Heronjtë. Aparta [më shumë]

Apartament 1+1 në shitje tek ish-5 Heronjtë

34,000 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 68 m² me vendndodhje te Ish-5 Heronjtë. Apartament [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 68 m² me vendndodhje te Ish-5 Heronjtë. Apartament [më shumë]

OKAZION: Apartament 1+1 në shitje te Dollari

49,500 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe të përgjithshme prej 78 m². Apartamenti ndodhet në [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe të përgjithshme prej 78 m². Apartamenti ndodhet në [më shumë]

OKAZION: Apartament 1+1 në shitje te Dollari

51,500 €
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 te Dollari, në Shkodër. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 80 m² [më shumë]
Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 te Dollari, në Shkodër. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 80 m² [më shumë]

Dyqan për qira në Pedonale

360 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Pedonale. Dyqani ka sipërfaqe prej 24.5 m² dhe ndodhetnë qend [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Pedonale. Dyqani ka sipërfaqe prej 24.5 m² dhe ndodhetnë qend [më shumë]

Dyqan për qira në Pedonale

240 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me vendndohje në Pedonale. Ambienti ka sipërfaqe prej 21 m² dhe ka një vetr [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me vendndohje në Pedonale. Ambienti ka sipërfaqe prej 21 m² dhe ka një vetr [më shumë]
  • Advanced Search

    0 € deri 1,500,000 €

    More Search Options

Listat vlerësuese