Kliko për të zmadhuar
Duke kërkuar...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
hape hartën
Shiko Harta rrugore Sateliti Hibrid Terreni Vendndodhja ime Pamje e plotë Më përpara Tjetra

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options

0 € deri 2,000,000 €

More Search Options
Ne gjetëm 0 rezultate. Shiko rezultatet
Kërkim i avancuar

0 € deri 1,500,000 €

More Search Options
ne gjetëm 0 rezultatet

Prona të listuara nëPedonale

Dyqan për qira në Pedonale

360 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Pedonale. Dyqani ka sipërfaqe prej 24.5 m² dhe ndodhetnë qend [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Pedonale. Dyqani ka sipërfaqe prej 24.5 m² dhe ndodhetnë qend [më shumë]

Dyqan për qira në Pedonale

240 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me vendndohje në Pedonale. Ambienti ka sipërfaqe prej 21 m² dhe ka një vetr [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me vendndohje në Pedonale. Ambienti ka sipërfaqe prej 21 m² dhe ka një vetr [më shumë]

Ambient biznesi me qira në Pedonale

360 €
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në [më shumë]

Ambjent biznesi me qira në rrugën “Kol Idrom...

400 €
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e dytë të një ndërtese me adresë: Rruga Kolë Idromeno, m [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e dytë të një ndërtese me adresë: Rruga Kolë Idromeno, m [më shumë]

Dyqan me qira në Pedonale

240 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 40 m² dhe adresë rruga “Kolë Idromeno”, te Pedonalja. Ky dyqan [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 40 m² dhe adresë rruga “Kolë Idromeno”, te Pedonalja. Ky dyqan [më shumë]

Dyqan me qira pranë Bashkisë

120 €
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “13 Dhjetori”, pranë Bashkisë. Dyqani ka s [më shumë]
Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “13 Dhjetori”, pranë Bashkisë. Dyqani ka s [më shumë]
  • Advanced Search

    0 € deri 1,500,000 €

    More Search Options

Listat vlerësuese